Jong Voka nieuwe projectpartner Ondernemers voor de Klas

Jong Voka nieuwe projectpartner Ondernemers voor de Klas

Voka zet haar jarenlang partnership met Vlajo voort en wordt met Jong Voka de nieuwe projectpartner van Vlajo Ondernemers voor de Klas. “Vlajo en Jong Voka hebben elkaar zeker gevonden in een gezamenlijke missie om de ondernemerszin bij jongeren in Vlaanderen aan te wakkeren. We waarderen dat Voka mee wil schrijven aan het succesvolle Ondernemers voor de Klas-verhaal en zijn ervan overtuigd dat we samen met Jong Voka, het Ondernemers voor de Klas-verhaal enkel maar kunnen versterken”, aldus Peter Coenen, directeur van Vlajo.

Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka, is verheugd over de nieuwe samenwerking: “Gepassioneerde jonge ondernemers die hun verhaal vertellen voor de klas, dat is de beste manier om ondernemerschap bij jongeren te stimuleren.”

Ieder jaar staan ruim 450 ondernemers en bedrijfsleiders in heel Vlaanderen voor de klas. Zij leren scholieren uit het secundair en hoger onderwijs wat ondernemen en werken in het bedrijfsleven is. Met hun expertise, passie en energie wakkeren zij vonkjes van ondernemingszin of gewenste (werk)attitudes aan. Tijdens Ondernemers voor de Klas delen zij hun boeiende verhalen met laatstejaarsleerlingen en studenten. Hun boodschap was nog nooit zo actueel.

Meer info: www.vlajo-ovk.be

Meer info Jong Voka : Jong Voka | Voka