Europese finales voor SBP Spencivino en Mini R-Cycle

Europese finales voor SBP Spencivino en Mini R-Cycle

Na de Vlaamse finales hebben onze twee Vlaamse winnaars nog de Europese wedstrijd op hun to-dolijstje. Dit jaar fuseren de JA Europe Enterprise Challenge en Company of the Year Competition tot het grootste European Entrepreneurship Festival: Gen-E! Dit online festival gaat door van 29 juni tot 15 juli. Meer dan 40 Europese teams stellen hun idee voor aan publiek en jury en proberen uiteraard een award of podiumplaats te verzilveren. Héél veel succes aan Spencivino en R-Cycle! 

 

 

JA Europe

 

De moederorganisatie van Vlajo is JA Europe. Deze Europese organisatie overkoepelt alle Mini-ondernemingen, Small Business Projects en andere ondernemende projecten voor jongeren in Europa. JA Europe zelf is dan weer onderdeel van JA Worldwide. Laat ons samen de ondernemende generatie vieren door middel van wedstrijden, hackatons en nog veel meer! 

Schrijf je hier in voor het European Entrepreneurship Festival

De SBP van het Jaar 2021

Small Business Project Spencivino van Universiteit Hasselt ontwikkelde een hippe wine-dispenser om een geopende fles wijn langdurig te bewaren. 

 

Dé Mini-onderneming van het Jaar 2021 

Mini-onderneming R-Cycle van GO! Atheneum Keerbergen draait rond het upcyclen van oude fietsbanden tot modieuze riemen.