STEM-gastspreker zoekt toffe klas of school

STEM-gastspreker zoekt toffe klas of school

De inschrijvingsperiode voor STEM Ondernemers voor de Klas was op z'n minst een woelige periode voor het secundair onderwijs te noemen. Daardoor komen de aanvragen wat trager op gang merken we. Maar de vooruitzichten worden beter, de maatregelen zwakken af, de lente komt eraan en we hebben nog enthousiaste niet-gematchte STEM-sprekers die graag vanuit hun ervaringen leerlingen willen inspireren. Wil jij een STEM-spreker uitnodigen die tussen 21 maart en einde schooljaar naar jouw school trekt maar... ben je de inschrijvingsdeadline uit het oog verloren?

Grijp je kans!

Contacteer projectcoördinator Wendy per mail of telefoon en hou alvast deze info klaar:

  • leerjaar
  • aantal leerlingen
  • studierichting(en)
  • eventueel gewenste sectoren voor de sprekers

Wendy doet haar uiterste best en matcht jouw klas of school persoonlijk aan beschikbare sprekers.