Europa's grootste Entrepreneurship-event? Da ’s GEN-E!

 Europa's grootste Entrepreneurship-event? Da ’s GEN-E!

JA Europe – Vlajo ’s Europese koepelorganisatie – verzamelt duizenden Europese jongeren vanaf 15 jaar die dit schooljaar ondernemend zijn bezig geweest. Miniondernemers uit heel Europa worden uitgenodigd om deel te nemen aan de ‘GEN-E Virtual Expo’. Dit platform verenigt ondernemende Europese jongeren in een soort van community waarbinnen ze hun eigen virtuele stand kunnen vormgeven. Een unieke belevenis!

Op dinsdag 7 juni om 10u opent de Virtual Expo officieel. Een Europese jury zal die voormiddag alle standen online bezoeken. Wij zijn alvast benieuwd of er ook Vlajo Mini-ondernemingen in de prijzen zullen vallen. Tussen 13 en 17 juni worden de winnaars online bekendgemaakt. De apotheose gaat door op 14 juli tijdens de Gen-E 2022 Awards Ceremony in Estland.   

Het volledige programma vind je hier.     

Op de hoogte blijven? Volg JA Europe.