The sky is the limit – Met je ‘mini’ op Internationale Verkoopdag!

The sky is the limit – Met je ‘mini’ op Internationale Verkoopdag!

Zin om grenzen af te tasten met je Mini-onderneming? Toe aan iets nieuws? Goesting in avontuur? Schrijf je in voor één van de ‘JA Marketplaces’! Deze Internationale Verkoopdagen geven jullie product/dienst de aandacht die het verdient.

‘JA Marketplace’ biedt jongeren die deelnemen aan het JA Company Programme (Europese Mini-ondernemers) de kans om hun innovatieve ideeën en producten/diensten in het buitenland op de kaart te zetten. Naast promoten en verkopen is er uiteraard ook tijd voor chit-chat en netwerken. Je ontmoet jongeren uit andere landen, hun leraren en droomcoaches.

Doe zoals Mini-onderneming ‘Save the Pain’ (herbruikbare broodzakken) uit Sint-Vincentius Buggenhout in 2022 en spring uit de band, euh … het land!

        

Schrijf je in voor: