Collega Nathalie ruilt Vlajo voor Singapore

Collega Nathalie ruilt Vlajo voor Singapore

Na net geen 10 jaar Vlajo zoekt Nathalie, onze communicatieverantwoordelijke, verre oorden op:

"Op 2 januari stap ik samen met mijn gezin het vliegtuig op richting Singapore voor een nieuw spannend avontuur. Daardoor zal mijn Vlajo-hoofdstuk, dat in 2013 begon, op zijn einde lopen.

Ik kijk met warme gevoelens terug op bijna 10 jaar samenwerken met hele fijne collega’s waarmee we mooie projecten hebben gerealiseerd: de onvergetelijke Walibi-edities, de organisatie van de Europese finale in Brussel, de OVK kick-offs met exposure op nationale televisie, de spannende Vlaamse finales en unieke Vlajo Talentenstages… dé Vlajo-vibe tout court!

Het zijn momenten die ik absoluut ga koesteren en meenemen. Dankjewel daarvoor!

Ik heb mogen ervaren waar Vlajo voor staat. Dromen, doen, durven, doorzetten. Deze slagzin heeft talloze jongeren geïnspireerd maar is eveneens van toepassing op mijn persoonlijk verhaal."

Het ga je goed, Nathalie, we zullen je missen!