Alumni | Kiono startte Delivento op meteen na zijn miniondernemingservaring

Alumni | Kiono startte Delivento op meteen na zijn miniondernemingservaring

Kiono De Maeseneer nam in 2010 als laatstejaarsleerling deel aan het programma Vlajo Mini-ondernemingen. In datzelfde jaar startte hij ook zijn eigen zaak Delivento, een cateringbedrijf dat zorgt voor exclusieve feesten bij zowel particulieren als bedrijven. Vanaf dag één voelde hij dat zo'n minionderneming helemaal iets voor hem was. 

Je droom waarmaken 

"Door mijn deelname aan het programma Vlajo Mini-ondernemingen heb ik ontdekt wat ondernemen precies inhoudt en ook ingezien dat je je vrij goed kan onderscheiden van andere deelnemers. Ik fabriceerde en bedrukte toen eigen pralines. Jezelf op vlak van catering door vernieuwing kunnen onderscheiden houdt mij de dag van vandaag nog steeds bezig. Mijn ervaring als miniondernemer heeft me zeker geholpen om mijn  droom waar te maken en mijn eigen cateringbedrijf Delivento uit de grond te stampen."

Delivento 

"Bij Delivento verzorgen we het gehele plaatje: van de allereerste voorbereiding tot en met de uitvoering en nazorg. Het bedrijf onderscheidt zich door de originele manier waarop verfijnde basissmaken naar voren worden gebracht. KMO’s behoren tot onze voornaamste klanten."

Some good advice 

"Ik ben niet echt grote obstakels tegengekomen. Ik zou alle jongeren aanraden om deel te nemen aan een minionderneming, aangezien dit programma jou een extra stimulans geeft om te ontdekken wat ondernemen precies inhoudt. Laat je zoveel mogelijk prikkelen door zaken waarin je mogelijkheden ziet. Tracht daarnaast ervaring op te doen in datgene waar jouw voorkeur naar uitgaat."

www.delivento.be