Alumni | Koen, Steffi en Jonas startten door met Dek-a-Bed

Alumni | Koen, Steffi en Jonas startten door met Dek-a-Bed

Koen Van Loock, Steffie Kempen en Jonas Detavernier hadden als student een knap idee. Ze waren het beu om telkens te sukkelen bij het verversen van hun dekbedovertrek op hun kot. Een handig hulpmiddel om lakens in een handomdraai te vervangen, zouden ze heel goed kunnen gebruiken. Dus ontwikkelden ze dat gewoon!

Uit je comfortzone stappen is iets wat je leven verrijkt

" Vroeger twijfelden we alle drie of ondernemen wel daadwerkelijk in ons zat. Door deel te nemen aan het Small Business Project (SBP) van Vlajo hebben we zonder al te veel risico’s kunnen proeven van het ondernemerschap. Uiteindelijk bleek ons idee (product) een waar succes, wat tot een echte vennootschap heeft geleid. We hadden de smaak goed te pakken. Vandaag de dag zouden we onszelf dan ook echte ondernemers kunnen noemen. Het SBP-project daagde ons uit om ons idee om te zetten tot een afgewerkt product. Vlajo leerde ons de nodige skills en gaf ons praktijkervaring en begeleiding. We leerden ook veel nieuwe mensen kennen. Het was een heel intens jaar: we zijn er alledrie sterk door gegroeid - als ondernemer, maar ook als mens. Uit je comfortzone stappen is iets wat je leven verrijkt,  het SBP-project is echt een aanrader!"

Dek-a-Bed 

"Dek-a-Bed ontwikkelt producten die de dagdagelijkse huishoudelijke taken kunnen vergemakkelijken. De producten worden ontwikkeld met nadruk op ergonomie en efficiëntie.  Dek-a-Bed is een ergonomisch hulpmiddel dat personen helpt met het verversen van  hun dekbedovertrek."

Some good advice

“Probeer zoveel mogelijk naar anderen te luisteren en trouw te blijven aan je eigen idee. Durf actie te ondernemen en denk niet te snel dat je fout zit. Blijf niet stilstaan bij een tegenslag, maar probeer dubbel zo hard terug te slaan. Geduld hebben is een mooie deugd.”

Meer info