Duizenden jonge ondernemers kleuren Vlaamse winkelcentra

Duizenden jonge ondernemers kleuren Vlaamse winkelcentra

Naar jaarlijkse gewoonte verkopen jonge studentondernemers hun zelf ontwikkelde producten in verschillende Vlaamse winkelcentra tijdens de Vlajo Verkoopdagen. De ideale training om hun ondernemende competenties zoals overtuigingskracht en verkoopskills verder aan te scherpen. Onze jonge ondernemers zetten hun beste beentje voor in volgende winkelcentra: Kapellen, Genk1, Ring Shopping Kortrijk Noord en Waasland Shopping Center.

Ondernemen leer je niet uit een boekje

Dat leer je door het te doen! In Vlaanderen maken duizenden jongeren deel uit van een Vlajo Mini-onderneming of Vlajo Small Business Project (SBP) waarbij ze hun eigen bedrijfje van a tot z op poten zetten. Naar jaarlijkse gewoonte verkopen deze jonge studentondernemers hun zelf ontwikkelde producten in verschillende Vlaamse winkelcentra tijdens de Vlajo Verkoopdagen. De ideale training om hun ondernemende competenties zoals overtuigingskracht en verkoopskills verder aan te scherpen. Onze jonge ondernemers bijten nu zondag 21 december de spits af in Gent, Kortrijk en Roeselare.

Onder begeleiding van een leerkracht of docent simuleren jongeren in kleine groepjes een bedrijf. Ze zoeken startkapitaal door verkoop van aandelen, openen een bankrekening, verrichten marktonderzoek, stellen een businessplan op en last but not least ze brengen hun eigen, vaak innovatieve product of dienst op de markt. Op een Vlajo Verkoopdag ervaren ze hoe ze hun product of dienst het beste aan de man kunnen brengen.

Een waaier aan producten en diensten worden voorgesteld. Van modeaccessoires over digitale gadgets tot gepersonaliseerd textiel, keukengerei of lekkernijen. Heel wat creativiteit en voor elk wat wils!

Ontmoet de ondernemers van morgen op:

  • Mini*Sterren*Markt@Groot Vleeshuis Gent – zondag 21 december 2014 – 13u tot 18u
  • Kerstmarkt Zuidstraat Roeselare – zondag 21 december 2014 – 13u tot 20u
  • Koopzondag Ring Shopping Kortrijk Noord – zondag 21 december 2014 – 10u tot 18u
  • Vlajo Verkoopdag@Waasland Shoppingcenter – zaterdag 31 januari 2015 – 10u tot 19u
  • Vlajo Verkoopdag@Ring Shopping Kortrijk Noord – zaterdag 31 januari 2015 – 10u tot 18u
  • Vlajo Verkoopdag@Winkelcentrum Promenade Kapellen – zaterdag 31 januari 2015 – 10u tot 17u
  • Vlajo Verkoopdag@Shopping Genk – zondag 1 februari 2015 – 10u tot 17u
  • Vlajo Verkoopdag@Gent-Zuid – woensdag 11 februari 2015 – 13u tot 18u30
  • Vlajo Verkoopdag@Woluwe Shopping Center – zaterdag 28 februari 2015 – 10u tot 19u
  • Vlajo Verkoopdag@Wijnegem Shopping Center zaterdag 28 februari 2015 – 10u tot 19u

Op de Internationale Vlajo Verkoopdag@Wijnegem Shopping Center vind je naast de Vlajo-teams ook verkoopstanden uit Nederland, Turkije en Luxemburg.

Prijzen

De studentondernemers worden op de Vlajo Verkoopdagen beoordeeld door een vakjury. Deze reikt eind van de dag prijzen uit voor de Vlajo Mini-ondernemingen en Vlajo SBP’s die qua standinrichting, klantbenadering en overall concept het meest overtuigen.

Foto's