Droomcoaches tillen miniondernemingen naar hoger niveau

Droomcoaches tillen miniondernemingen naar hoger niveau

De tijd dat een bedrijf alle kennis en knowhow in huis heeft, is voorbij. Vandaag focussen moderne bedrijven zich op partnerships en netwerking, omdat het hun business nieuwe zuurstof geeft en doet groeien. Dat is ook een belangrijke pijler binnen het droomcoach-concept van Vlajo. Enerzijds zijn droomcoaches professionals die leerkrachten en leerlingen ondersteunen met hun praktijkervaring. Anderzijds tilt de droomcoach het Vlajo-project naar een hoger niveau op vlak van kennis, knowhow en opportuniteiten. Op die manier ontstaat er een mooie win-win-synergie tussen onderwijs en bedrijfsleven, want op de schoolbanken van vandaag zitten immers de werknemers of zelfstandige ondernemers van morgen. 

Choc In Block van Ter Groene Poorte in Brugge strikte een heuse BV-droomcoach! De bekende chocolatier en TV-persoonlijkheid Dominique Persoone begeleidt de leerlingen in de uitbouw van hun bedrijfje. Zo brainstormden ze samen over nieuwe ideeën voor de toekomst.
 
In West-Vlaanderen gingen nog verschillende andere miniondernemingen enthousiast aan de slag met een droomcoach. En daar plukken ze vast en zeker de vruchten van.
 
Lees hier hun verhalen!