Vlajo Mini-ondernemingen op avontuur in Riga

Vlajo Mini-ondernemingen op avontuur in Riga

Voor een aantal Vlaamse miniondernemers stond de paasvakantie niet gelijk aan platte rust. Zij kozen ervoor om hun grenzen te verleggen op de Internationale Trade Fair van onze Europese koepelorganisatie JA Europe in Riga! Op 5 april stapten Pimp-it en Suono van het Sint-Theresiacollege in Kapelle-op-den-Bos, Lumos van het KA in Tienen en Re Della Foresta van de Stedelijke Handelsschool in Turnhout op het vliegtuig naar Letland.

Zowel leerkrachten als leerlingen werden ondergedompeld in de wereld van internationaal ondernemerschap tijdens deze goedgevulde driedaagse. Zo stond een conferentie met een aantal Letse ondernemers op het programma, maar iedereen keek vooral uit naar het hoogtepunt van dit avontuur: een groots verkoopmoment in het Domina Shoppingcenter. Maar liefst 100 miniondernemingen uit 16 verschillende landen gaven het beste van zichzelf.

Lees er alles over op onze blog!