Failing Forward-campagne gestart

Failing Forward-campagne gestart

Begin november lanceerde het Agentschap Innoveren en Ondernemen de Failing Forward-campagne die falen als leerproces van ondernemen meer bespreekbaar wil maken. Het  is een campagne voor en door ondernemers die zonder schroom getuigen over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Boegbeelden vertellen over hun faalmomenten, eerlijk en ongecensureerd. Hun boodschap is kristalhelder: falen mag: om te leren, te groeien en finaal slimmer te worden. Want fouten worden pas echt mislukkingen als je er geen lessen uit trekt.

Onderteken mee het manifest op www.metfalenenopstaan.be/manifest

Terwijl de ene (jonge) ondernemer met zijn idee, enthousiasme en lef de weg naar succes plaveit, gaat de ander ondanks dezelfde ambities roemloos ten onder. Het bewijs dat je niet uit het juiste ondernemershout gesneden bent? Helemaal niet. De rasechte (jonge) entrepreneur is net diegene die ook na het vallen weer recht veert … en leert uit zijn fouten. Niet toevallig het credo dat we bij Vlajo ook onderschrijven!