Ontmoet de ondernemers van morgen op de Vlajo Verkoopdagen!

Ontmoet de ondernemers van morgen op de Vlajo Verkoopdagen!

Ondernemen leer je niet uit een boekje.

Dat leer je door het te doen! In Vlaanderen maken duizenden jongeren deel uit van een Vlajo Mini-onderneming of Vlajo Small Business Project (SBP), waarbij ze hun eigen bedrijfje van a tot z op poten zetten.

Na een drukke opstartperiode maken de verschillende teams zich ondertussen op voor de echte actie: verkopen! Ze leggen zelf een aantal verkoopmomenten vast, binnen en/of buiten de school.

Daarnaast organiseert Vlajo ook jaarlijks een aantal verkoopdagen in verschillende Vlaamse winkelcentra. Tijdens zo’n Vlajo Verkoopdag ervaren de jongeren hoe ze hun product of dienst het beste aan de man kunnen brengen. Dé ideale training om hun ondernemende competenties verder aan te scherpen!

Breng de enthousiaste Vlajo-teams zeker een bezoekje op de onderstaande Vlajo Verkoopdagen:


met special act in Kortrijk!