Recordaantal inschrijvingen voor opleidingsdagen Shop-je-Slim

Recordaantal inschrijvingen voor opleidingsdagen Shop-je-Slim

Honderden Vlaamse mini-ondernemers nemen in oktober en november deel aan onze Shop-je-Slim opleidingsdagen. In heel Vlaanderen worden er verschillende praktische en interactieve workshops georganiseerd op maat van de mini-ondernemer. Professionals uit het bedrijfsleven reiken leerlingen nuttige tips & tricks voor hun mini-onderneming aan. Dit schooljaar noteren we een recordaantal inschrijvingen, in elke regio waren de opleidingsdagen in een mum van tijd volgeboekt. 

De workshops geven mini-ondernemers een interessant inzicht in onderwerpen die voor hun mini-onderneming van belang zijn zoals spreken voor publiek, businessplan schrijven, verkooptechnieken, social media, leiding geven,…​ 

Ondernemen betekent avontuur, een sprong in het diepe, balanceren op een (slappe) koord,... met ups & downs, met vallen en opstaan. Ook voor onze vele mini-ondernemers in Vlaanderen. Onze Shop-je-Slim opleidingsdagen zorgen er voor dat alle jonge ondernemers de kans krijgen om zich te wapenen, om hun rugzakje te vullen met voldoende ondernemersbagage en goed voorbereid aan hun avontuurlijke trektocht te beginnen.

Aan al onze mini-ondernemers: ga aan de slag met deze extra bagage en maak er een succesvolle, ondernemende reis van!