Talentenstages Vlajo derde graad basisonderwijs

Talentenstages Vlajo derde graad basisonderwijs

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Vlajo talentenstages voor leerlingen van de derde graad basisonderwijs. Dit schooljaar hebben we de mogelijkheid om stages te organiseren in alle winkels van Albert Heijn waardoor meerdere klassen de kans krijgen om hieraan deel te nemen. Deelname is gratis.

Sally Herygers,  woordvoerster van Albert Heijn in België, licht het partnership met Vlajo toe: "Vlajo biedt jongeren op jonge leeftijd een eerste werkervaring en blik achter de schermen bij bedrijven aan. Albert Heijn werkt hier heel graag aan mee om leerlingen een eerste werkervaring te bieden in onze winkels. Zo kunnen ze zelf hun talenten ontdekken en deze verder ontwikkelen. We geloven sterk in jongeren vroeg te inspireren zodat ze later gemakkelijker keuzes kunnen maken. Zo laten we ze zelf hun eigen pleziergarantie ontdekken.  Want voor ons is het ontzettend belangrijk dat onze medewerkers met plezier bij ons komen werken. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. We doen dit door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en interessante arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Onze pleziergarantie dus."

Concept 

Met een kant-en-klaar lessenpakket rond kwaliteiten en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van kwaliteiten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job.

Droomcoach 

Op donderdag 7 juni 2018 gaan ze gedurende de voormiddag bij Albert Heijn actief aan de slag en wordt iedere leerling bijgestaan door een echte Vlajo-droomcoach. De droomcoach zal de kwaliteiten van de jongeren valideren tijdens deze stage.

Nieuw!

Vanaf dit schooljaar kan ook jij als leerkracht actief kennismaken met het werken in deze sector.
Tijdens de naverwerking in de klas verkennen leerlingen hun belangstelling verder in functie van eventuele studiekeuze. Rekening houden met kwaliteiten en interesses staan dan voorop.

Snel inschrijven is de boodschap, want per winkel wordt maar één klas toegestaan.

Inschrijven via deze link: https://www.vlajo.org/programmas/talentenstage/albert-heijn