Met de klas naar Voka Open Bedrijvendag

Met de klas naar Voka Open Bedrijvendag

Ook in 2018 trekken Vlajo en Voka Open Bedrijvendag verder op missie om de schoolgaande jeugd dichter bij het bedrijfsleven te brengen. Jongeren die beroepen aan het werk hebben gezien, bedrijven hebben bezocht en mochten ontdekken hoe het er op de werkvloer aan toe gaat, maken beter gefundeerde studiekeuzes, én hebben een grotere vijver om uit te vissen tijdens hun zoektocht naar het perfecte beroep. Onbekend is onbemind, weet je wel. Zowel de bedrijven als de scholen die vorig jaar deelnamen aan de klasbezoeken waren laaiend enthousiast over het project, dus herhalen we dit opnieuw in 2018. Wist je bovendien dat hieruit ook vaak mooie verhalen naar de pers vloeien? Win-win-win!

Hoe gaan we te werk?

Surf vanaf 1 september 2018 naar www.openbedrijvendag.be. Daar vind je alle deelnemende bedrijven die op 7 oktober 2018 de deuren open gooien voor het grote publiek. Via de zoekfilter vind je de bedrijven terug die open staan voor een klasbezoek in aanloop naar, op of kort na Open Bedrijvendag. Het hoeft dus niet op de zondag van het event te zijn! Kies een bedrijf, en mail je keuze naar ines@openbedrijvendag.be. Vermeld in je mail zeker:
1)    Naam van de school
2)    Adres van de school
3)    Naam van de leerkracht
4)    E-mailadres van de leerkracht
5)    Dag en uur waarop je het bedrijf graag wil bezoeken (hoeft niet op Open Bedrijvendag te zijn!)
6)    Grootte van de groep

We sturen je aan het einde van de zomer nog een herinnering, maar kruis alvast 7 oktober al aan in je agenda! Wil je intussen meer info? Ga dan geregeld eens kijken op www.openbedrijvendag.be/scholen