You.Legend: gratis educatief aanbod voor leerlingen 3e graad secundair onderwijs

You.Legend: gratis educatief aanbod voor leerlingen 3e graad secundair onderwijs

Ondernemende jongeren zijn de toekomst. Daar is Vlajo en Studio 100 rotsvast van overtuigd. Daarom werd vorig jaar door Studio 100 en een aantal partners het non-profit initiatief YOU.LEGEND in het leven geroepen. Met dit project willen ze jongeren een spreekwoordelijke “schop onder de kont” geven en hen stimuleren om ondernemend te zijn!

Dit schooljaar gaan ze nog een stap verder en organiseren ze de “YOU.LEGEND KICKSTART”. Een onconventioneel event met maar één missie: leerlingen van de derde graad van het secundair onderwijs inspireren om ondernemend te zijn en hun talenten te ontdekken.

Alle scholen zijn welkom voor een entertainende, educatieve en intense voorstelling in het Studio 100 POP-UP theater in Puurs, op maandag 18 en dinsdag 19 februari 2019. Studio 100 zorgt voor bevlogen sprekers, ondernemende verhalen en straffe muziek, kortom voor een totaalbeleving die studenten een echte “KICKSTART” geeft en naar huis stuurt met een berg inspiratie, klaar om uit de startblokken te springen.

YOU.LEGEND, time to create your story!

Reserveer alvast een stoel voor jouw leerlingen op www.youlegend.be/scholen 

Mail voor meer informatie naar you.legend@studio100.be