Kansen geven aan talent, ism activiteitencenrum Ateljee Hagelbos en OPZ

Kansen geven aan talent, ism activiteitencenrum Ateljee Hagelbos en OPZ

Eind augustus deed Vlajo een actie naar de scholen met het volledige Vlajo-aanbod voor de vernieuwde eerste graad. Deze actie werd uitgevoerd door Ateljee Hagelbos, onderdeel van MPI Oosterlo vzw. Ateljee Hagelbos is een activiteitencentrum waar de cliënten prachtige werkstukken maken, gaande van kaartjes en kaarsen, over brood en koekjes tot heuse schilderijen en keramiek. Deze werkstukken worden in het winkeltje van het Ateljee verkocht.

Tijdens de zomervakantie werden in Ateljee Hagelbos heel veel vouwdozen, een grote doos Vlajo-kaartjes, megaveel koekjes en snoepjes en de nodige lijm geleverd. Er werd met man en macht gewerkt om de Vlajo-dozen te vullen en klaar te hebben voor verzending eind augustus. Mede dankzij de hulp van de patiënten van het OPZ (Open Psychiatrisch Zorgcentrum) te Geel hebben we de dozen tijdig kunnen verzenden, zodat duizenden leerkrachten letterlijk konden proeven van ons aanbod.

Met veel enthousiasme hebben de cliënten deze opdracht tot een goed einde gebracht. Aan de kwaliteiten “doorzetten” en “samenwerken” geen gebrek in Ateljee Hagelbos en OPZ Geel! Dank je wel aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

De laatste week van augustus viel in elke school een doos in de brievenbus die hopelijk goed gesmaakt werd!

Met veel enthousiasme hebben de cliënten deze opdracht tot een goed einde gebracht. Aan de kwaliteiten doorzetten en samenwerken geen gebrek in Ateljee Hagelbos!