Kies nu een STEM-gastspreker voor je klas

Kies nu een STEM-gastspreker voor je klas

Veel leerlingen staan op het punt om belangrijke keuzes te maken. Keuzes die gepaard gaan met vragen. STEM-beroepen zijn de beroepen van de toekomst, maar jongeren vragen zich af of een STEM-carrière wel iets voor hen is. Welke toekomstmogelijkheden biedt een wetenschapsrichting? Is een STEM-studiekeuze en job me op het lijf geschreven? Wat verwachten STEM-bedrijven van werknemers?

Wie kan er jongeren beter helpen om hen warm maken voor een loopbaan in techniek, technologie en wetenschappen dan zij die er beroepsmatig elke dag gepassioneerd mee bezig zijn? Met hun passie en energie kunnen zij wetenschapsleerlingen introduceren en motiveren om op jonge leeftijd een STEM-carrière na te streven.

Doelgroep

Jouw klas inschrijven?

Dat kan vanaf nu! Na login kan je je keuze maken uit de vele beschikbare gastsprekers.

  • Je hebt reeds een login? Log in en maak je keuze.
  • Je hebt nog geen login? Aan de hand van dit stappenplan kan je snel aan de slag.