Annulatie Vlajo-activiteiten - Wedstrijden online

Annulatie Vlajo-activiteiten - Wedstrijden online

In het verlengde van de maatregelen van de Nationale veiligheidsraad van 12 maart, zijn wij genoodzaakt om alle geplande fysieke Vlajo activiteiten tot en met 9 mei te annuleren (webinars blijven behouden).   

Niemand kan voorspellen wanneer de epidemie voorbij zal zijn, maar de overloopeffecten in de scholen zullen ook na het uitdeinen van het coronavirus nog een tijdje blijvend voelbaar zijn. Net zoals alle actoren in het maatschappelijk leven, staan onze scholen voor gigantische uitdagingen in de komende dagen en weken. Concreet wil dit zeggen dat we ook onze (regionale) Vlajo-activiteiten maart-mei dienen te evalueren en ten gepaste tijde keuzes dienen te maken.  Wij houden je verder op de hoogte.

Waar we kunnen zoeken we creatieve oplossingen.

Uit respect voor de waardevolle voorbereidingen die onze studenten en coaches gemaakt hebben, wordt er onderzocht om de nationale finales online te laten plaats vinden.

Reken op Vlajo: de juryleden, onze partner-bedrijven, studenten en coaches zullen in veilige en werkbare omstandigheden hun rol kunnen opnemen.  Verdere info volgt via de gebruikelijke Vlajo-contacten en de regionale Vlajo-coördinatoren.  

Vlajo Awards 2020 (Walibi) geannuleerd

De huidige omstandigheden dwingen ons om de Vlajo Award Uitreiking van 9 mei in Walibi te annuleren. 
Wie reeds kaarten reserveerde wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

Bereikbaarheid Vlajo-coördinatoren

Onze website blijft 'open' en de Vlajo-personeelsleden werken gewoon verder via telewerk en kunnen dus mails en vragen vlot verder blijven beantwoorden. Eerstdaags ontvang je via hen meer informatie, specifiek voor de projecten waaraan je deelneemt.

Regionale activiteiten zoals Mini Star Awards worden waar nodig vervangen door online alternatieven :-)

En verder?

We volgen de verdere evolutie op de voet op. Via deze post zullen we nieuwe evoluties blijven communiceren.

 

Hou het veilig en gezond voor jezelf en alle andere personen!