VlajoChallenge wordt vlot van op afstand gespeeld

VlajoChallenge wordt vlot van op afstand gespeeld

VlajoChallenge is een online game waarin leerlingen het tegen elkaar opnemen in een klaschallenge. Welke winkel(s) huur je, hoe goed kan jij die beheren en welk personeel zet je ervoor in? Wie slaagt erin zijn eigen vermogen te laten stijgen? Op het einde van deze challenge kennen we de grootste marktaandeelhouder, de beste inkoper, de meest vrijgevige investeerder, de leerling met het grootste eigen vermogen en de algemene winnaar!

Heel wat leraren waren reeds voor de 'lockdown' VlajoChallenge met hun klas aan het spelen. De voorbije week lieten een aantal leraren ons weten dat ze vlot verder spelen van thuis uit We kregen o.a. onderstaand leuke berichtje:

     

Anderen contacteerden ons om te weten hoe ze dat best kunnen aanpakken.

Met onderstaand filmpje willen we je alvast op weg helpen om met VlajoChallenge aan de slag te gaan!

      

Meer lezen over VlajoChallenge?