Fier op dé Vlaamse Vlajo-winnaars, van basis tot hoger

Fier op dé Vlaamse Vlajo-winnaars, van basis tot hoger

Bij Vlajo waren het spannende weken! Twee maanden geleden moesten we plots het roer van onze Vlajo Awards 2020 helemaal omgooien. Live finales vielen in het water, het herdenken begon. Zou het ons lukken om alles online te organiseren? Zouden de finalisten en alle juryleden een online versie appreciëren? Met een kernteam werd alles uitgewerkt: werkgroepen werden samengesteld, taken verdeeld en briefings uitgeschreven.  Iedereen werd op de hoogte gebracht van de wijzigingen, er werd geprobeerd iedereen betrokken te houden. Dat we slaagden blijkt uit de vele mooie reacties die we ontvingen van deelnemende teams, partners en juryleden.

In een filmpje geven we graag het overzicht mee van de winnende teams 2020:

    

Dé Meest ondernemende Klas Basisonderwijs

De klassen kregen de opdracht om nieuwe kledij voor mascotte Doedel te ontwerpen. Een uitdagende opdracht die leuke ideeën tot resultaat had!

Dé Mini-onderneming van het Jaar 2020

De SBP van het Jaar 2020

Start Academy 2020