Europese finales voor SBP Shampop en Mini Kazak

Europese finales voor SBP Shampop en Mini Kazak

Na de Vlaamse finales hebben onze twee winnaars nog de Europese wedstrijd op hun to-dolijstje. Teams uit alle 40 landen van JA Europe stellen hun aanbod voor aan publiek en jury en proberen uiteraard een award of podiumplaats te verzilveren.  Team Shampop kwam als eerste aan de beurt op vrijdag 26 juni tijdens de online finale JA Europe Enterprise of the Year 2020'. Twee spannende uren tussen 18 teams met als uiteindelijke winnaar team Aid4All uit Cyprus. Shampop slaagde erin om "The Citi Sustainable Solutions Award" binnen te halen: "this award recognizes youth entrepreneurs who have incorporated sustainability strategies and practices aimed at environmental and social progress that creates positive community impact into their business practices." Proficiat!
Eind juli is het dan de beurt aan KazaK om zich te presenteren in de 'Company of the Year 2020'. Succes!

JA Europe

Moederorganisatie van Vlajo overkoepelt alle Mini-ondernemingen, Small Business Projects en andere ondernemende projecten voor jongeren in Europa. JA Europe zelf is dan weer onderdeel van JA Worldwide.

Dé SBP van het Jaar 2020

Small Business Project Shampop uit Universiteit Hasselt. Zij produceren verpakkingsvrije vegan shampootabletten voor de horeca.

Dé Mini-onderneming van het Jaar 2020

Mini-onderneming KazaK uit Sint-Michiel Leopoldsburg. Zij maken handige tasjes voor aan je broeksriem waarin je je kleine spullen makkelijk kwijt kan.