Virtueel met de klas naar Voka Open Bedrijvendag

Virtueel met de klas naar Voka Open Bedrijvendag

Anno 2020 gaan Vlajo en Voka Open Bedrijvendag terug samen op missie en brengen de bedrijfswereld naar de schoolgaande jeugd en dit voor het eerst in het 30jarige bestaan van Voka Open Bedrijvendag volledig virtueel! Hoe meer voeling jongeren hebben met bedrijven en beroepen, hoe beter ze studiekeuzes kunnen maken en hoe gerichter ze na hun studies de arbeidsmarkt kunnen verkennen. Bedrijven zijn trots om te tonen wat ze in hun mars hebben, en de schoolgaande jeugd kan een kijkje achter de schermen nemen. Een geslaagd project dat we dus ook dit jaar in de kijker willen zetten, met dit jaar de kans om een topondernemer voor de klas te winnen!

Hét feest van het ondernemerschap dat mede mogelijk gemaakt wordt dankzij de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen brengt ondernemerschap nog dichter bij het grote publiek via een VIRTUAL DAY met live streaming op zondag 4 oktober.

Vlajo geeft een stevige boost aan de ondernemingszin en ondernemende competenties van jong talent in Vlaanderen en samen met Voka Open Bedrijvendag organiseren wij een wedstrijd!

Wat moet je doen om een topondernemer voor de klas te winnen?

  • Ontdek 24/7 boeiende bedrijven achter de schermen tijdens een 360° tour en maak virtueel kennis met ondernemers, bedrijven én het Voka Open Bedrijvendag team tijdens de eerste VIRTUAL DAY op zondag 4 oktober.
  • Maak een originele foto (selfie, klas…) tijdens jullie virtuele beleving, deel jullie ervaring en…WIN een topondernemer voor de klas die je kan bestoken met al jouw vragen omtrent ondernemen!
  • Share jullie foto op Instagram en/of filmpje op Tiktok, tag met #openbedrijvendag, vermeld #volopvirtueel #wijwillenwinnen, laat weten wie jullie zijn (klas, school...) en win!

www.openbedrijvendagvirtueel.be