6 finalisten van Start Academy 2021 zijn bekend

6 finalisten van Start Academy 2021 zijn bekend

Een professionele jury met vertegenwoordigers van BNP Paribas Fortis, Voka, Vlajo Alumni, Deloitte, Brauzz., My Add On en Crefrench hebben een recordaantal pitchfilmpjes beoordeeld. Zij hebben beslist dat volgende 6 finalisten doorstromen naar de grote finale op dinsdag 27 april!

Homate van Hogeschool Gent

Homate biedt een totaaloplossing om woningen of gebouwen slimmer en duurzamer te maken. Door het installeren van de HOMATE module kan een woning draadloos omgetoverd worden tot een échte smarthome.

CUPR By Neas van Hogeschool UCLL

De CUPR is een duurzame beker met geïmplementeerde technologische chip. De chip zorgt ervoor dat de betaling aan een dispenser automatisch verloopt, de beker kan telkens opnieuw gebruikt worden.

Bestiola van Universiteit Gent

Bestiola produceert duurzame en gezonde insected-based dierenvoeding.

Label You van Hogeschool UCLL

Label You brengt een genderneutrale kledinglijn op de markt. Be your own label!

Tillup van Hogeschool West-Vlaanderen

Tillup brengt een herbruikbare en ecologische wikkeldoek op de markt die gebruikt kan worden om ladingen vast te zetten op paletten.

Nicely van Hogeschool UCLL

Nicely brengt een overheerlijke en gezonde variant van de gekende ijscrème op de Belgische markt . Deze ijsvariant, nicecream genoemd, wordt gemaakt door bevroren fruit en een scheutje melk krachtig te blenden tot een smeuïge textuur.

 

Een DIKKE PROFICIAT aan alle finalisten, toi toi toi in de finale!

Maar ook een mega-applaus voor wie het nét niet haalde want zij zijn met veel. Jullie zijn allemaal GOED BEZIG!