Vlajo Verkoopdagen in samenwerking met NMBS

Vlajo Verkoopdagen in samenwerking met NMBS

Op woensdagnamiddag 19 januari kreeg een twintigtal Mini-ondernemingen de gelegenheid om te verkopen in de bruisende omgeving van stations Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid. Hét startschot van de Vlajo Verkoopdagen en een welkome verademing voor alle deelnemers. Na een lange periode van afstand houden en online samenkomen kwam een fysiek verkoopmoment als geroepen. Eindelijk dat businessplan uitrollen, eindelijk DOEN!

Standen werden smaakvol ingericht, producten netjes geschikt en voorbijgangers enthousiast aangesproken. De treinreizigers profiteerden van de gezellige marktsfeer. Ze konden handmade sleutelhangers kopen, kunstwerkjes, geschenkpakketten, zelf ontworpen sweaters, coole petten, enz. Tegen alle verwachtingen in (minder mensen onderweg, gehaaste reizigers) werden mooie verkoopcijfers gerealiseerd. Na een koude en inspannende namiddag waren alle teams het erover eens: verkopen voor een echt publiek is een leerrijke ervaring en voor herhaling vatbaar!

Upcoming Vlajo Verkoopdagen

bezoek de Vlajo-teams: