Wereldwijde uitwisseling van videomateriaal dankzij Moovly

Wereldwijde uitwisseling van videomateriaal dankzij Moovly

Vlajo Spot On, instructiefilmpjes, promovideo’s, allerhande beeldmateriaal dat Vlajo ontwikkelt, gebeurt steevast in eigen huis. Al ruim drie jaar kan Vlajo rekenen op het video editor platform Moovly voor de beeldmontage. Een heel intuïtieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare tool waarin niets onmogelijk lijkt. Zo heb je toegang tot auteursrechtenvrij video- en beeldmateriaal, beschik je over een bedrijfseigen bibliotheek, kan je makkelijk projecten uitwisselen onder collega’s, kan je heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen aan bestaande projecten, kan je videoprojecten laten nakijken en opmerkingen registreren, zelfs door collega’s zonder Moovly-account, en ga zo maar door.
Vlajo medewerkers gaan er maar wat graag mee aan de slag. 

Wereldwijde uitwisseling

Ook bij onze koepelorganisatie Junior Achievement Worldwide is ons enthousiasme niet onopgemerkt voorbij gegaan. Eind 2021 werden onderhandelingen aangeknoopt tussen JA WW en Moovly. Beide partijen slaan de handen in mekaar: een wereldwijde samenwerking voor het produceren van educatief filmmateriaal binnen het volledige JA-netwerk, is nu mogelijk. 
JA WW streeft al langer naar het uitbouwen van een internationale (educatieve) filmbibliotheek waarbij ieder lid filmmateriaal kan toevoegen, maar er net zo goed materiaal van kan afladen voor eigen gebruik. 
De nieuwe samenwerkingsovereenkomst JA WW-Moovly zal in grote mate bijdragen tot het slagen en het succesvol inzetten van de wereldwijde filmbibliotheek.

Met Moovly aan de slag?