Het Vlajozine: 25 jaar Vlajo in de kijker

Het Vlajozine: 25 jaar Vlajo in de kijker

Vlajo viert zijn 25e verjaardag . 25 jaar lichtjes in de ogen van jongeren die hun grenzen verleggen . 25 jaar leerkrachten , docenten en ouders die verrast staan te kijken naar hoe jong ondernemend talent zich ontplooit als een bloemknop in de lente . In die 25 jaar hebben meer dan één miljoen leerlingen en studenten ondernemende talenten ontdekt en ook verzilverd in de Vlaamse economie en samenleving . We ontmoeten overal Vlajo alumni en zien hen blinken bij de herinnering aan hún Vlajo -onderneming . Opnieuw lichtjes in de ogen . Naar aanleiding van deze verjaardag doken we in de fotoarchieven en lanceren we het Vlajozine.

Alumni

In het Vlajozine ontdek je ook enkele Vlajo-alumni. Enthousiaste ondernemers die ooit hun prille eerste stappen onder Vlajo-vleugels zetten. De mannen van Homate triggeren alvast even, hun volledige verhaal lees je in het Vlajozine.

   

Benieuwd? Meer lezen?