Vlajo-directeur Peter Coenen voor de klas

Vlajo-directeur Peter Coenen voor de klas

Dertig, dat is het aantal jaren dat onze directeur Peter Coenen met veel passie en ondernemingszin Mini-ondernemingen naar secundaire scholen brengt in de regio Vlaams-Brabant. Wat in september 1992 begon als een extra uitdaging binnen de Voka Kamers Van Koophandel groeide onder impuls van Peter uit tot een sterke zelfdragende organisatie met 26 medewerkers. Om die 30 jaar in de verf te zetten, staat Peter vandaag voor het eerst sinds lange tijd nog eens zelf voor de klas, met dezelfde bevlogenheid die hem al die jaren heeft gekenmerkt. 

Bij Don Bosco Haacht, school van het eerste uur, ontvangen een 50-tal kersverse Mini-ondernemers onze directeur voor een speciale sessie van ‘Directeur voor de Klas’ waarbij Peter toelichting geeft over het belang van ondernemend gedrag in onze maatschappij en de rol die Vlajo en de Mini-ondernemingen daarbij spelen, met af en toe een reflectie naar het verleden.
 

Lees hier het krantenartikel