Webinarreeks The Future of Mobility, Gaming and Financial Health i.s.m. Deloitte

Webinarreeks The Future of Mobility, Gaming and Financial Health i.s.m. Deloitte
Onze wereld is voortdurend in verandering, dat weten en voelen we allemaal. Maar hoe zal de wereld eruitzien in 2030? In samenwerking met Deloitte organiseert Vlajo dit najaar opnieuw een inspirerende webinarreeks getiteld ‘The Future of…’ waarbij we studenten en docenten meenemen naar de toekomst van drie ‘hot topics’: Mobility, Gaming & Financial Health.
Welke trends zien we? Welke evoluties of transformaties veranderen ons landschap? Hoe gaan bedrijven, overheden en andere spelers in de ecosystemen hiermee om?
 
 
 
Ben jij er ook graag bij? Schrijf je in via onderstaande link:
 
 
De webinars die Vlajo in samenwerking met Deloitte organiseert, gaan telkens door van 19u30 tot 20u30Toegang tot de webinars is gratis, maar we vragen je wel om op voorhand in te schrijven via bovenstaande links!