Gratis met jouw klas aan de slag met ERP

Gratis met jouw klas aan de slag met ERP

Odoo is een in België ontwikkeld platform van open source zakelijke apps die aan al je bedrijfsbehoeften voldoet: CRM, eCommerce, boekhouding, inventaris, kassasysteem, projectbeheer, enz.

Speciaal voor onderwijs stelt Odoo zijn ERP platform en apps gratis ter beschikking, en niet in een aangepaste versie maar wel degelijk de operationele suite. Ideaal dus om je leerdoelen omtrent ERP in de praktijk om te zetten, en bovendien de digitale competenties van jouw leerlingen te verbeteren.

Vlajo ziet duidelijk de kansen en voordelen van dit ERP systeem en wil daarom de integratie van Odoo in onderwijs mee ondersteunen. We bieden jou daarom de kans om gratis een vorming bij te wonen, onder begeleiding van een Odoo expert.

                   

Praktisch

  • donderdag 10 november
  • bij Voka Kamers van Koophandel, Tiensevest 170 te Leuven (nabij het station)
  • je kan kiezen tussen de sessie van de voormiddag (9u30 – 12u00) of de namiddag (13u30 – 16u00)
  • tijdens de middag bieden we een broodjeslunch aan met mogelijkheid tot netwerken
  • deelname is gratis, maar registratie is verplicht

                                                    

Tijdens de sessie maak je kennis met het platform en leer je hoe je dit eenvoudig zelf kan inzetten in jouw klaspraktijk. Als extra krijg je toelichting bij het oefenpakket ‘Scale Up’ waarmee leerlingen op een speelse manier oefenen en wegwijs geraken in het ERP systeem.