Ga internationaal met je studentenonderneming

Ga internationaal met je studentenonderneming

Collega's uit Letland en Oostenrijk organiseren een internationale verkoopdag  in Riga en Wenen en jouw studentenbedrijf kan er bij zijn! Een onvergetelijke evaring en de ideale gelegenheid om jouw bedrijf te vergelijken met dat van andere jonge ondernemers in Europa.

Het International Student Company Festival in Riga, kortweg ISCF, is trouwens één van de grootste internationale beurzen in Europa en trekt jaarlijks tussen de 80 en 100 studentenbedrijven uit heel Europa en andere delen van de wereld aan. 

Niet alleen bieden deze internationale bijeenkomsten middelbare scholieren de kans om hun studentenbedrijf te ontwikkelen en de concurrentiekracht ervan te vergelijken met bedrijven uit andere landen,  ook leerkrachten kunnen ervaringen uitwisselen over de grenzen heen

Meer weten?

Bekijk het volledige programma en schrijf je in via