Schakel de hulp in van ervaringsdeskundigen Astrid & Stefan om je onderwijservaring te optimaliseren

Schakel de hulp in van ervaringsdeskundigen Astrid & Stefan om je onderwijservaring te optimaliseren

Hoe gebruik je rubrics om projecten te evalueren? Hoe stimuleer je out-of-the-box-denken met je leerlingen? Hiervoor hebben we voor jou al workshops gecreëerd, maar misschien zit je wel met een andere vraag waarop je niet meteen een antwoord vindt in ons opleidingsaanbod.

Wij geloven dat de stem van leerkrachten cruciaal is om ons aanbod van workshops en activiteiten te verbeteren en nog beter af te stemmen op jouw behoeften. Daarom doen we een oproep aan alle leerkrachten: deel je ideeën, stel vragen en help ons om jouw onderwijservaring te optimaliseren.

Heb je een specifieke workshop in gedachten? Wil je graag dat we een bepaald onderwerp behandelen? Of misschien heb je een suggestie om een bestaande workshop te verbeteren?

Vul het formulier in en laat het ons weten.