Stimuleer ondernemingszin bij jouw leerlingen met onze 4 gloednieuwe online workshops

Stimuleer ondernemingszin bij jouw leerlingen met onze 4 gloednieuwe online workshops

 

Wil je jouw vaardigheden aanscherpen en jouw lespraktijk naar nieuwe hoogten tillen? Grijp dan nu je kans!

 

Na de paasvakantie presenteren we vier boeiende workshops: 

 

  1. Brainstormtechnieken: Ontketen je creativiteit en ontdek innovatieve methoden om de creatieve krachten van je studenten te stimuleren en effectief te brainstormen voor projecten en opdrachten. 
  2. Toolkit voor een Ondernemende Klaspraktijk Verken praktische hulpmiddelen en strategieën om een omgeving te creëren waarin ondernemerschap wordt aangemoedigd en leerlingen worden gestimuleerd en gemotiveerd. 
  3. Groeigericht en Competentiegericht Evalueren Leer hoe je op een constructieve manier de vooruitgang van je leerlingen kan beoordelen en hen kan ondersteunen bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden voor de toekomst. 
  4. Aan de Slag met Rubrics: Krijg inzicht in het effectieve gebruik van rubrics om duidelijke verwachtingen te stellen, leerlingen te begeleiden en hun prestaties te beoordelen op een gestructureerde manier. 

 

Mis deze kans niet om je professionele ontwikkeling te bevorderen en je lespraktijk te verrijken! Schrijf je nu in voor een of meer van onze inspirerende workshops. We kijken ernaar uit om je online te verwelkomen na de vakantie.