Dit zijn de winnaars van de Signature Awards 2024

Dit zijn de winnaars van de Signature Awards 2024

Op dinsdag 30 april zakten 10 mini-ondernemingen, 6 small business projects en 6 Start Academy-finalisten af naar de gebouwen van BNP Paribas Fortis in Brussel om er de pitch van hun leven te geven. Meer dan 100 Vlaamse leerlingen en studenten raapten al hun moed bijeen en onderdrukten hun knikkende knieën om een professionele jury met experten Euroclear, VLAIO, De Nationale Loterij, BNP Paribas Fortis, BNY Mellon, Deloitte, Toyota, Partena Professional, Voka, Manpower, TotalEnergies, Heylen Group en Linklaters te overtuigen van hun studentenbedrijf en de oplossing die ze bedacht hebben voor een bestaand probleem.

Het doel? Een van de vele prijzen binnenhalen, zoals een Signature Award of de hoofdprijs, de titel van 'Dé Studentenonderneming van 2024'! De winnaar van die laatste krijgt bovendien ook vliegtuigtickets voor de Europese finale JA Europe GEN-E in Sicilië om er de Vlaamse eer hoog te houden tussen 40 andere deelnemende landen.

Voor de winnaars van de titel 'Dé Studentenonderneming van 2024' moeten we nog even geduld hebben, aangezien deze pas zaterdag 4 mei bekendgemaakt worden op het Next Gen Fest in Walibi. Maar de winnaars van de 5 Signature Awards konden dinsdag al hun prijs in ontvangst nemen en kunnen we dus wel al met enige trots bekendmaken!

 

Euroclear Diversity & Inclusion Award '24

Beloont het team dat zich inzet op vlak van diversiteit en inclusie.

  • Winnaar: Reis door België (Sint-Pieterscollege Leuven)

 

 

Deloitte Innovation Award '24

Beloont het team dat duidelijk bezig is met innovatie.

  • Winnaar: Hidd'n (Sint-Michiel Leopoldsburg)

 

Nationale Loterij Social Impact Award '24

Beloont het team met een duidelijke sociale en maatschappelijke inzet.

  • Winnaar: Peace of Art (Sint-Vincentius Buggenhout)

 

BNY Mellon Client Excellence Award '24

Beloont het team waarbij klantennoden en -service centraal staan.

  • Winnaar: LumiMoon (Spes Nostra Kuurne)

 

Toyota Circular Economy Award '24

Beloont het team met bijzondere aandacht voor de circulaire economie.

  • Winnaar: Back to bag (Sint-Ludgardis Merksem)

 

Bekijk alle foto's van de finales op onze Facebook-pagina