Vlajo-aanbod eerste graad

Met Vlajo kan je op een veilige en correcte manier aan ondernemend projectwerk doen.

Talent4Change | talentvol (samen)werken aan een leefbare wereld

Talent4Change geeft je leerlingen handvatten om hun (ondernemende) talenten  te ontdekken. Gewapend met deze inzichten organiseren ze samen een klasproject waar engagement voorop staat.
Leren efficiënt groepswerken, elkaars talenten kunnen inschatten en inzetten, ook na en buiten een Talent4Change-project is dit interessant!
Lees meer...

Kid@bizz | stap voor stap je eigen bedrijf

In het Kid@bizz-project ontdekken leerlingen van de 1ste graad al doende het bedrijfsleven: ze starten een eigen bedrijfje aan de hand van het Business Model Canvas. Zodra die structuur uitgetekend is, gaan ze aan de slag met verschillende activiteiten om hun project vorm te geven en tot een goed einde te brengen.

Lees meer...

BLIK | Beroep, loopbaan en ik

Blik is een vakoverschrijdend project dat jongeren ondersteunt in hun studiekeuzeproces. Via diverse DOE-opdrachten verkennen de leerlingen hun vaardigheden en interesses. Dit gecombineerd met praktische informatie over persoonlijke financiën en het belang van studie en beroepsplannen zorgt voor een boeiend reflectiemoment.

Lees meer...

VlajoChallenge | speel en onderneem

VlajoChallenge is een online educatief spel. De leerlingen worden manager van hun eigen virtuele winkelketen en nemen het op tegen hun klas­genoten in een spannende uitdaging. Bij het draaien van elke spelronde winkelen de klanten in de stad en gelden de courante marktprincipes. Al spelend maken ze zo kennis met alles rond een ­winkel openen. Wil je VlajoChallenge leren kennen om het te kunnen spelen met je leerlingen, dan word je in het webinar volledig ondergedompeld in VlajoChallenge.
Lees meer...

Ondernemers voor de Klas | onderwijs en bedrijfsleven in dialoog | alle jaren, alle domeinen | 3 periodes doorheen het schooljaar

Wat verwachten bedrijven van medewerkers? Welke vaardigheden zijn nodig om in een bedrijf mee te draaien? Vlajo Ondernemers voor de Klas biedt  een mooie aanvulling op deze thematiek! Tijdens een 2 uur durende gastles deelt een ondernemer of bedrijfsleider zijn passie, kennis en levenservaring met de leerlingen.
Lees meer...

 

Info, contact